Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

okt maanrakennustöiden kokonaisurakointi

Kun haluat kaiken maanrakennustyön omakotitalosi työmaalla avaimet käteen palveluna, on tämä juuri sinulle! Kokonaisurakka sisältää kaiken tarvittavan, mies- ja konetyöt sekä tarvikkeet.

Betonitukimuurit

Suoritamme koneellisesti betonisien tukimuurien pystytystä. Suuremmatkin tukimuurit valmiiksi jopa päivässä. Soita tai laita tarjouspyyntö. Tulemme paikan päälle katsomaan tukimuurin tarpeesi tapauskohtaisesti.

Pilariperustukset

Toimitamme rakennuskohteeseesi BCE-valmispilariperustukset asennettuna nopeasti ja helposti. Käytämme rakennuskohteissamme CE-merkittyjä valmispilareita, jonka avulla vältämme ylimääräisiä työvaiheita työmaalla. Tällöin pystymme toimittamaan perustukset maatöiden yhteydessä jopa päivässä.

Maanrakennus

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat:

Kaikki kaivinkoneilla suoritettavat työt (konekoot alkaen 3 tonnista ylöspäin)

Kiviainestoimitukset

Vaihtolavapalvelut

Suoritamme myös hyvin varustetulla mönkijällä pienimuotoista maa-aineiden siirtoa ja puiden ajoa. Mönkijän varustukseen kuuluu mm. hydraulinen peräkärry, johon lukeutuu maanajovarustus, puidenajovarustus sekä maapora (esimerkiksi aitatolppien pystytykseen).

Ruuvipaalut

Kestävä perusmenetelmä kaikkeen rakentamiseen.

Ruuvipaalu tarjoaa kustannustehokkuutta ilman kaivuu- ja eristystöitä ja sen asentaminen on nopeaa. Ruuvipaalu on markkinoiden paras perustusmenetelmä monestakin syystä. Ruuvipaalu on erittäin nopea asentaa ja sen kantavuus on erinomainen.

Ruuvipaalu on teräspaalu, joka rakentuu teräsputkesta sekä paalun kärjessä olevasta kierrelaipasta. Ruuvipaalut asennetaan maahan kiertämällä, jolloin ruuvipaalun kierrelaippa vetää paalun maahan. Ruuvipaalun kierrelaippa kierretään routarajan alapuolelle, ei erillistä routaeristystä tarvita.

Jätevesikorjaus

Jätevesikorjausta perinteisillä menetelmillä. Suoritamme jätevesille vaadittavien järjestelmien korjaukset sekä uusien asennukset. Käytämme korjauksissa Meltexin tuotteita sekä tarvittaessa myös perinteisiä kaivonrenkaita. Palvelutarjontaamme kuuluu myös jätevesiratkaisujen suunnittelun järjestäminen. Suunnittelun toteuttaa Insinööritoimisto Välilä Oy.

Vanhojen hirsirakennusten perustusten uusiminen

Jos jo aikaa nähnyt hirsirakennuksesi tarvitsee perustusten korjausta tai suoristamista, hoidamme myös kaikki siihen tarvittavat työt. Yhteistyökumppaniltamme saat myös ammattitaitoista perinteistä kirvesmiestyötä näihin kohteisiin. Saat kauttamme vanhoihin hirsirakennuksiin tarvittavat kokonaisratkaisut.

Rahoituspalvelut

Tarjoamme töillemme rahoituspalvelua yhteistyökumppanimme kautta. Yhteistyökumppaninamme toimii Osuuspankki. Rahoituspalvelussa maksamasi korot ovat vähennettävissä verotuksessa kotitalousvähennyksen kanssa.

Tarkista kuukausieräsi suuruus lainalaskurilla. Lainalaskuriin voit siirtyä alla olevasta linkistä. Lainahakemuksen voit jättää halutessasi lainalaskurin yhteydessä.

KYSY HINTAA

Tarvitset sitten pientä tai isompaa maanmuokkausta tai -rakennusta, ota rohkeasti yhteyttä. Annamme mielellämme tarjouksen työllesi. Suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus!